Om mig

IVAN LUND


Om migJeg er eksamineret Sportsmassør og Sportsterapeut fra Sportskropsskolen.


Min klinik åbnede i 2015 og jeg har sideløbende arbejdet med virksomhedsmassage, derudover har jeg været frivillig skadesbehandler hos B.I.F's amatør afdeling.     


Når du modtager behandling hos mig, vil du opleve at jeg tager udgangspunkt i din konkrete situation, de fysiske gener du oplever og arbejder målrettet med dig, så vi kan finde den mest effektive behandling for dig.

Jeg lægger stor vægt på, at du får en god oplevelse og at du føler dig medindraget og tryg ved behandlingen.


Jeg inddrager forskellige behandlingsformer, fx sportsmassage kombineret med akupunktur, triggerpunktsbehandling eller TENS (Transkutan Elektrisk Nerve Stimulering).


I samarbejde med dig som klient, skræddersyer jeg behandlingen så den passer til dine behov.MIN HISTORIE


I 1992 fik jeg skadet min ryg, der skulle sende mig igennem et langt sygdomsforløbt - men jeg er kommet igennem på den anden side og vil gerne hjælpe dig igennem dit.

Kun 25 år gammel fik jeg en diskusproblaps der igennem mange år har sat sit præg på min hverdag og livstil.

Jeg har været igennem 2 operationer, der blandt andet stivgjorde mine rygled. I kølvandet af mine rygproblemer, blev jeg omskolet fra gulvlægger til klubpædagog og sidenhen kom jeg i flexjob. Men i dag har jeg videreført min drøm, hvor jeg er uddannet sportsmassør og sportsterapeut - hvilket var et valg jeg traf i 2015, da jeg startede egen klinik op.